TRANSLATE-TRADUCTOR-ÜBERSETZER-ПЕРЕВОДЧИК-अनुवादक

AGRAÏMENT

 

AGRAÏMENT

Als lúcids i valents pioners, dones i homes, que en el Camí del Despertar ens han precedit des de temps remots; per llur audàcia i determinació cultivant i divulgant valors: saviesa, ciència, altruisme... malgrat els obstacles sovint enormes que van encarar. La seva Llum ha estat i és la nostra guia.

Agraïment, als coetanis que amb fermesa segueixen el Camí... Per les petites o grans aportacions de cada un: generant coneixement, practicant valors humans, creant... tot i les barreres que encara continuen vigents. Travessant l’espaitemps, l’esperit dels ancestres ens hi ajuda constant.

Agraïment, a tots els precursors i creadors que vindran; des del futur ens guien. El seu ésser, encara no nat però ja bategant, és imant potent. La Utopia sembla una follia, fins que es realitza. Ells acompliran els somnis més agosarats. Nosaltres, des del present hi estem ajudant.

Agraïment als qui, malgrat estar confosos, insatisfets o endormiscats, saben que hi ha vies obertes, horitzons més satisfactoris, amples i profunds, i que eixamplant la ment i el cor els busquen, a la recerca de més llum, per una vida i un món millors, vers un més gran despertar.

A tots, i especialment als darrers, dediquem aquest treball.
 Estem amb ells.

***

Aquest text sorgeix de Terraindia-Rocaviva, 
-una micronació katlana pirinenca-
n’és un fragment


 ROCAVIVA>>>AVIVACOR ! 

 MÀGIA EN ACCIÓ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada